COFFEELAND LTD Компанијата е основана во 2008 година Главната дејност на опрема бар и ресторан, вендинг машини, во канцеларијата и дома кафе вендинг машини, платните системи и резерви на резервни делови за увоз, трговија и услуги. Нашите партнери се големи компании низ цела Европа, во бугарскиот пазар за нас во процесот на нашите партнери за соработка за многу години, тие избраа нивните официјални претставници. Така, на широк спектар на производи, нашата компанија, како еден од водечките увозници и постојани акции со непобедлива цени на бугарскиот пазар се етаблира.

Професионалноста на нашиот тим, најнапредните компјутерски сигурноста на системот и "човек-машина" општо Нашиот концепт на нашата компанија резервни делови и опрема нуди добро обмислен и подобри решенија системи да ги задоволи уникатна, со што потребите на секој клиент на пазарот.

Прво, ние веруваме во напорна работа, професионализам и посветеност се двете главни точки на успех со нашите клиенти и нашите партнери.

Многу компании продажба на опрема и додатоци за барови и ресторани, вендинг машини, машини за кафе во канцеларијата и дома, но само неколку Ние си имаме свој професионализам. Ние веруваме дека ние сме една од ретките на нив. Нашата предност е што сме специјализирани за одржување и тим од специјалисти е на многу високо ниво.

Нашата компанија е основана пред околу 10 години. По брза првичниот развој на влезот на земјата во еврозоната, ги зголемивме нашите активности особено во резервни делови за вендинг машини и машини за кафе во куќата, и на овој начин ние стана ексклузивен дистрибутер за Бугарија во производната линија од pragaogous сите италијански и европски пазари. Нашата компанија, поддржан од страна на ИТ решенија кои се олесни на нашите односи со нашите клиенти, се развива со текот на времето и да се прошири и на странските пазари. Компанијата е официјален сервис партнер на Швајцарската машини за кафе "JURA" од 2011 година.

Во 2014 година, како резултат на зголемувањето на спектарот, бројот и разновидноста на производите што ги нудиме, нашата фирма се пресели во нова канцеларија. Ние сме во над 1000 квадратни Merta комерцијален простор, каде што нашите производи и во врска со нашата нова интернет продавница олеснува комуникацијата со нашите клиенти и сметководство дејност на нашата компанија.

Продажба на резервни делови за бар и ресторан опрема, вендинг машини, кафе-куќа машини и канцеларија, системите за плаќање и потрошен материјал за нив, под влијание на различни променливи доколку е поставен правилно, да им помогне на компанијата да се постигне ефикасно и ефективно цел: задоволството на клиентите. За да се обезбеди ова, ние имаме воспоставено процедури за сите кои се вклучени во нашите процеси (за своите партнери, така и за клиенти), кој ги комбинира професионализам, функционалност и економија, додека ние се донесат јасни и транспарентни трговски се концентрирани на ефективни политики користење на понудените услуги.

Професионалноста на нашиот тим и вашата подршка и резервни делови нудат комбинација партнер што ви треба. Зависноста од најнапредните нашите компјутерски системи и интегрирани ни се прави нашата компанија уникатен на пазарот за резервни делови за бар и ресторан опрема, вендинг машини, кафе-куќа машини и канцеларија, системите за плаќање и потрошен материјал за нив, обезбедување студирал и работел во вашите мерки за ефективен систем решенија. Континуирано подобрување на нашите системи и нашиот континуиран развој на сите машини и технологии производители бараат да "инвестираат" во квалификуван и компетентен кадар и знаење системи кои ни помагаат да им понуди на сите резервни делови и решенија се потребни за секој случај, и сето тоа на едно место - COFFEELAND LTD

Ова е клучот за нашиот успех и целта што се извршуваат заедно со вас - нашите клиенти. Држењето чекор со новите технологии и сегашните можности за бизнис на пазарот.

Во нашата онлајн продавница ќе најдете резервни делови и прибор за сите производители на кафе машина, автоматска машина за кафе и опрема - можете да барате поправка, да добијат совети од еден од нашите специјалист или само да побара она што го интересира. Со задоволство ќе ви помогне да се најде на повеќето соодветно решение на вашето пребарување.

Ве молиме кликнете на СТАРТ, за пребарување на производи за достапноста на секој производител.

Со почит: Екипата на COFFEELAND LTD